DigiD
Openstaande melding MijnOverheid

Melding tijdens het ophalen van gegevens bij MijnOverheid

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als er een melding openstaat in MijnOverheid kan je geen gegevens verzamelen. Vanuit de app kan je doorgestuurd worden naar MijnOverheid om de melding te sluiten. Zodra je de melding hebt gesloten kan je verdergaan met het verzamelen van gegevens.

Lukt het niet om via de MyQii app naar de berichten box van MijnOverheid te gaan? Log dan in op de website van MijnOverheid om de openstaande actie uit te voeren.