Hoe download ik de MyQii app?

Voorwaarden om de MyQii app te downloaden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je vindt de MyQii app in de Google Play Store of de Apple Appstore.

Heb je een Android telefoon? Zorg dan dat je Android versie 6.0 of hoger hebt geïnstalleerd op je telefoon. Gebruik deze link om meteen naar de MyQii app in de Google Play Store te gaan.

Heb je een Apple telefoon? Zorg dan dat je iOS versie 11.0 of hoger hebt geïnstalleerd op je telefoon. Gebruik deze link om meteen naar de MyQii app in de App Store te gaan.

Kan je de MyQii app niet vinden in Google Play Store of de Apple Appstore? Lees

hier hoe je dit kan oplossen.