MyQii app
Inloggen MyQii app
Hoe kan ik mijn bestaande account koppelen als ik de MyQii app opnieuw heb geïnstalleerd?
Hoe kan ik mijn bestaande account koppelen als ik de MyQii app opnieuw heb geïnstalleerd?

Met je bestaande account inloggen in de MyQii app

S
Geschreven door Sheila
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Open de MyQii app, doorloop de uitlegschermen en ga akkoord met de voorwaarden. Daarna kan je kiezen voor inloggen met je account.

Je ontvangt dan een koppelcode in je email. Met deze koppelcode kan je weer gebruikmaken van je account.