Huishouden
Hoe nodig ik een medebewoner uit bij een actieve deelactie?

Uitnodigen persoon om samen gegevens te delen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de MyQii app kan je een medebewoner toevoegen aan een actieve deelactie. Klik op de deelactie waar je een medebewoner voor wil uitnodigen en klik onderaan op ‘+persoon toevoegen'. Je krijgt nu een scherm waarin je de uitnodiging kan sturen naar je medebewoner. Met deze uitnodiging kan de medebewoner een MyQii account aanmaken. Zodra dit is afgerond wordt de medebewoner toegevoegd aan de deelactie.