Hoe maak ik een MyQii account?

MyQii account aanmaken, hoe werkt MyQii

Michiel avatar
Geschreven door Michiel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: MyQii app installeren

Download de MyQii app.

Voor iOS:

Voor Android:

Stap 2: Account aanmaken

Klik op maak een account en vul de activatiecode in.

Activatiecode

Je hebt een activatiecode nodig om het proces te starten. De activatiecode ontvang je van de organisatie met wie je gegevens gaat delen.

activatiecode invullen in de MyQii app

Stap 3: Eigen invoer

Vul de vragen in de MyQii app in.

Samen gegevens delen

Als je samen gegevens wilt delen, selecteer dan samenwonend, getrouwd of gedeeld huishouden.

Stap 4: Overheidsgegevens verzamelen

Log in met je Digid gebruikersnaam en wachtwoord en verzamel je gegevens. Zodra je gegevens verzameld zijn wordt je automatisch weer uitgelogd.

Digid en SMS controle

Om MyQii te kunnen gebruiken moet je kunnen inloggen op je DigiD.
Zorg ervoor dat sms-controle aanstaat. Kijk hier hoe dit moet.

Gegevens verzamelen met Digid in de MyQii app

Stap 5: Opslaan en delen

Sla de vragen en de opgehaalde gegevens op in je MyQii account en deel deze met de organisatie.

Gegevens opslaan in MyQii

Stap 6: Uitnodigen van personen

Nodig een ander persoon zoals je partner of huisgenoot uit met de link.

Meer personen uitnodigen

De link kan maar gebruikt worden door één andere gebruiker, daarna kan je een extra persoon uitnodigen door op de deelactie te drukken.

Uitnodigen van medebewoners voor MyQii

Stap 7: Je deelactie is geplaatst

Je kan de deelactie beheren door hier op te drukken, dit is ook hoe je iemand kan uitnodigen en kan zien wat je gedeeld hebt.

Deelactie in afwachting?

Als je iemand hebt uitgenodigd wacht het systeem totdat dit account ook afgerond is.

Deelactie op de MyQii app is gelukt