Alle collectiesMyQii accountMyQii account aanmaken
Wat moet ik doen als ik een foutcode krijg tijdens het afronden van mijn account?
Wat moet ik doen als ik een foutcode krijg tijdens het afronden van mijn account?

Hulp bij Foutcode OV-SD-401

S
Geschreven door Sheila
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de foutmelding OV-SD-401 krijgt bij het aanmaken van je account volg dan deze stappen:

1. Verwijder de MyQii-app: Verwijder de app van je apparaat.

2. Installeer opnieuw: Download de app opnieuw uit de App Store of Google Play Store.

3. Inloggen met bestaand account: Kies de optie om in te loggen met je bestaande account. Log in met het e-mailadres en telefoonnummer dat je hebt gebruikt om je MyQii account aan te maken.

Kan je niet inloggen of krijg je de foutmelding nogmaals, neem dan contact op met onze Help en Service.